Adana İl Meclisinde Kavga Çıktı: Belediye Başkanının Dişi Kırıldı

Son dakika haberi: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın başkanlığında toplanan il meclisinde kavga çıktı. Saimbeyli Belediye Başkanının dişi kırıldı.

Adana İl Meclisinde Kavga Çıktı: Belediye Başkanının Dişi Kırıldı

Son dakika : Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Kavga Çıktı.

Adana 'dan son dakika haberi geldi. Gelen görüntülerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ’ın başkanlığında il genel meclisi  toplandı. Sabah başlayan ve az önceye kadar devam eden toplantıda kavga çıktı.

Gelen bilgilere göre gündemde olmayan 2 maddenin gündeme alınması için mecliste oylama yapıldı.

KABUL EDİLDİ

Oylama sonucu karar onaylandı8 ve oy çokluğuı ile 2 maddenin gündeme gelmesi kabul edildi. 

İTİRAZ GELDİ

Kabul açıklaması sonrası Cumhur ittifakı üyeleri, oyların sayılmadığını söyleyerek itirazda bulundu. Zeydan Karalar ise oylamanın sona erdiğini söyledi. 

ORTALIK KARIŞTI

Bu karar sonrası Cumhur ittifakı üyeleri ayağa kalktı ve sahnenin ön kısmına geldi. CHP'li Sedat Gül ile diğer CHP'liler de yerinden kalktı ve karşılıklı müdahaleler başladı.

BELEDİYE BAŞKANININ DİŞİ KIRILDI

Kısa sürede büyüyen kavga sonucunda Saimbeyli Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Şahin Gökçe’nin dişinin kırıldığı öğrenildi. 

"BIRAKALIM KENDİLERİ ÇALSIN KENDİLERİ OYNASIN"

AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı ise bir açıklama yaptı ve Cumhur İttifakı üyelerine salonu terk etmelerini isteyerek, ”Bırakalım kendileri çalsın, kendileri oynasın” dedi. Bunun üzerine AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri salonu terk etti.

Toplantı yarın saat 10.00 'a ertelendi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA