Adana'da Yaban Domuzu Paniği! Gece Saatlerinde Ortaya Çıktı...

Adana'da gece saatlerinde ortaya çıkan yaban domuzu paniğe neden oldu. Başlangıçta iri bir köpek olduğu düşünülen hayvanın sabah saatlerine kadar bölgede durması halinde çocuklara düşünen vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine, bölgeye av koruma memuru gönderildi. Av koruma memuru ve vatandaşların uğraşları sonucunda otoparktan çıkan yaban domuzu, hızla ormanlık alana kaçarak gözlerden kayboldu.

Adana'da Yaban Domuzu Paniği! Gece Saatlerinde Ortaya Çıktı...

Adana Çukurova'da sokakta iri yarı bir hayvanın dolaştığını gören vatandaşlar, yaklaştıklarında bir yaban domuzu ile karşı karşıya geldiler.

Adana Çukurova'da bir apartmanın otoparkına giren yaban domuzunun yakalanması için bölgeye Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne bağlı av koruma memuru gönderildi.

Uzman memur tarafından otopark içerisinden kontrollü vaziyette çıkartılan hayvan daha sonra kaçmaya başladı. Ekip ve vatandaşların peşinden gittiği yaban domuzu, ağaçlık alana girerek gözden kayboldu. Yaban domuzunun aç kaldığı için kentin 5 kilometre dışındaki ormanlık alandan, yerleşim yerine kadar geldiği belirtiliyor. Hayvanı ilk gördüklerinde büyük bir köpek olduğunu düşündüklerini belirten vatandaşlar, yaban domuzunun hırladığı ve kendilerine saldırmaya çalıştığını belirterek, "Sabah okula giden çocuklara zarar verebilir diye takip edip, daha sonra polis ekiplerine bildirdik" dediler.