Adana'da Polis ile Esnaf Kavga Etti: Esnaftan Polise "Seni Hakkari'ye Sürerim"

Adana 'da polis ile esnaf arasında kavga çıktı. Bundan 3 gün önce park yeri cezası nedeniyle çıkan kavgada Ahmet Ö.'nün olaydan önce cezaya direnirken, trafik polisini Hakkari'ye sürdürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar.

Adana'da Polis ile Esnaf Kavga Etti: Esnaftan Polise "Seni Hakkari'ye Sürerim"

Trafik cezası yazan polisi sürgünle tehdit etti.

Geçtiğimiz  Pazartesi günü saat 17.00 sularında Adana 'nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi 'nde meydana gelen olayda, Esnaf Ahmet Ö. isimli kişi, mal yüklemek için arazi aracını dükkanının önüne park etti.

Dükkanının önüne park ettiği aracına yükleme yapmaya başlayan işyeri sahibi, 3 dakika sonra trafik polisinin, 'Buraya park etmek yasak. Ceza yazacağım' uyarısı ile karşı karşıya kaldı. 

Trafik polisi ceza yazmak için işyeri sahibinden ehliyetini istedi. Bu esnada polis ile esnaf arasında tartışma çıktı. Çevre esnafının da dahil olması ile birlikte tartışma giderek büyümeye başladı. Trafik polisi ise olayın büyümeye başlaması sonrası telsizle yardım istedi.

Bunun üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen motorize yunus ekipleri  olaya müdahale ederken  bu sırada arbede çıktı. Olaya müdahale eden Yunus ekipleri, bölgedeki vatandaşlara biber gazı sıkıp, havaya ateş açarak müdahale etti.

2 KİŞİ YARALANDI

Polis ile çevre vatandaşlar arasında çıkan arbedede 2 kişi yaralanırken, 3 kişi de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıkarken , aarbedeye neden olan esnaftan birinin polise tokat atmaya çalıştığı ve Ahmet Ö.'nün trafik polisini Hakkari 'ye sürdürmekle tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı.

İşte o anlar.

Çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde Ahmet Ö.'nün trafik polisinden sicil numarasını isteyerek, Seni Hakkari'ye sürdüreceğim dediği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA