Adana'da Dehşet Evi! Sevgilisini Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olay kan dondurdu. Yakup E. isimli bir şahıs eski sevgilisi olduğu ve barışmak istediği öne sürülen kadını pompalı tüfekle katlettikten sonra intihar etti.

Adana'da Dehşet Evi! Sevgilisini Öldürdükten Sonra İntihar Etti

29 yaşındaki Yakup E. , eski sevgilisi olduğu ve barışmak istediği öne sürülen 30 yaşındaki Leyla B.'yi pompalı tüfekle vurduktan sonra aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Dehşete düşüren olay, akşam saatlerinde Adana Seyhan'ın Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşandı. 2 katlı müstakil eski sevgililerin mezarı oldu. İddialara göre, eski sevgilisi Leyla B.'nin ablasının yanına geldiği belirtilen Yakup E., barışmak için Leyla B.'nin yanına uğradı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Yakup E. yanında getirdiği tüfekle eski sevgilisini vurduktan sonra namluyu kendine çevirerek hayatına son verdi. Bu esnada evde bulunanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde Yakup E. ve Leyla B.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Polisin olay yeri incelemesinin ardından cesetler, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.