Son Dakika: Kalp Krizi Geçiren Ömer Akıncı Hayatını Kaybetti

İzmir Adliyesi'nde görev yapmakta olan Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Büro 'dan sorumlu Başsavcı Vekili Ömer Akıncı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Son Dakika: Kalp Krizi Geçiren Ömer Akıncı Hayatını Kaybetti

Son dakika : Ömer Akıncı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İzmir Adliyesi 'nde Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Büro 'dan sorumlu Başsavcı Vekili olarak görev yapmakta olan Ömer Akıncı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta başlayan adli tatil  nedeniyle  Balıkesir'de ailesinin yanına giden ve burada kalan Akıncı'nın burada gece saat 01:00 sularında rahatsızlandığı ve geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ

Edinilen bilgilere göre Başsavcı Vekili'nin cenazesinin Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Balıkesir 'den kaldırılacağı öğrenildi.

İzmir Adliyesi'nde meslektaşları tarafından çok sevilen ve saygın bir kişi olan  Ömer Akıncı 'nın vefatı adli camiayı yasa boğdu. 50 yaşında olduğu öğrenilen Akıncı'nın iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

HSK 'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, acı haber sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve , "Değerli meslektaşımız İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Akıncı'nın geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeni ile vefat ettiğini üzüntü ile öğrendik, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA