İcra Katipleri Arasından 400 İcra Müdür Yardımcısı Alınacak

Adalet Bakanlığı PGM tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda icra katipleri arasından 400 icra katibi alımı yapılacağına yer verildi.

İcra Katipleri Arasından 400 İcra Müdür Yardımcısı Alınacak

İcra Katipleri arasından İcra Müdür Yardımcısı alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, İcra Katipleri arasından çalışmakta olan personeller arasından 400 adet İcra Müdür Yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından 22 Aralık günü yapılacak yazılı sınav için başvurular alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • İcra kâtibi olarak 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla fiilen en az bir yıl çalışmış olmak, (Aylıksız izinde geçirilen süreler fiili hizmet süresine dahil edilmeyecektir. İlgilinin en geç 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla asaletinin tasdik edilmiş olması gerekmektedir. 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla asalet tasdiki onaylanmadığı anlaşılan adaylar yazılı sınavı kazanmış olsa dahi sözlü sınava alınmayacaklardır.)
  • Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı veya en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış veya bunlara denkliği kabul edilmiş yabancı öğretim kurumlarından mezun olmak.
  • Yapılan denetimler sonucunda, hakkında düzenlenen raporların olumlu olması.

BAŞVURULAR 5 KASIM GÜNÜ BAŞLAYACAK

Adalet bakanlığı 400 İcra Müdür Yardımcısı alımı başvuruları 5 Kasım günü başlayacak ve 16 Kasım tarihine kadar devam edecek. Başvurular, icra kâtipleri arasından yapılacak icra müdür yardımcılığına geçiş sınavı bilgi formu ve ilanın 3 üncü maddesinin (b) fıkrasında belirtilen (görev yaptığı birimince onaylanmış) öğrenim belgesi ile birlikte bağlı bulunulan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına şahsen yapacak.

Kamubulteni.com  |  Ankara