CTE Yeni Yılda 6 Binden Fazla İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak-İşte İlan Tarihi

2019 'da Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından 6 binden fazla İKM alımı yapılacak. İşte ilanın tahmini yayımlanma tarihi.

CTE Yeni Yılda 6 Binden Fazla İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapacak-İşte İlan Tarihi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2018 yılında İKM alımı yapmayacak. İKM alımı için ilan 2019 'da yayımlanacak.

CTE bünyesinde İnfaz Koruma Memuru olmak isteyen adaylar, yeni İKM alım ilanının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Bize sürekli olarak mesaj atan adayların bu sorularını yanıtlamak için Kamubulteni.com olarak bu haberimizi kaleme aldık. 

2018 'DE 6681 İKM ALIMI

Geçtiğimiz Mayıs ayında yayımlanan ve Ağustos ile Eylül aylarında seçim aşamaları yapılan İKM alımında Türkiye genelinde 6668 kişi alınacağı belirtilmişti. Bu alıma ait sözlü mülakatlar yapıldı ve sonuçlar bekleniyor.

2019 'DA DA EN AZ 6 BİN

2019 yılında Türkiye genelinde çok sayıda yeni cezaevi açılacak. Açılacak yeni cezaevlerine ilk olarak diğer cezaevlerinde çalışmakta olan İKM'ler alınacak. Sistem oturduktan sonra da yeni İKM alımı için ilana çıkılacak ve yni cezaevleri dahil olmak üzere Türkiye geneli hemen hemen tüm cezaevlerine personel alınacak.

2018 'de 6681 alım yapıldı. 2019 'da ise bu sayıdan daha fazla İKM alımı yapılması bekleniyor. İlanın yine bu yıl olduğu gibi 2019 Nisan-Mayıs gibi yayımlanması bekleniyor.

İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara - ÖZEL HABER