CTE Personeli Mazeret Tayini Sonuçları Açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelleri mazeret tayini sonuçları açıklandı. Sonuçlar, değerlendirmeler haberimizin devamında.

CTE Personeli Mazeret Tayini Sonuçları Açıklandı

CTE 'den bir son dakika açıklaması geldi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda, Bakanlık atamalı personelin ve taşra atamalı personellerin mazeret tayinlerinin sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Yayımlanan duyuruda 2018 yılı Eylül Mazeret Kararnamesinde , Bakanlık ile komisyon atamalı personeller ile mazerete dayalı naklen atama ve yer değişikliği değerlendirildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 72 ve 76'ncı maddeleri ile 4'üncü maddesinin (B) fıkrası ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek Madde 3 ve Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 22, 24, 25, 26 ve 41’nci maddeleri gereğine göre yapılan dğerlendirmenin sonuçları açıklandı.

Yayımlanan duyuruda 1066 personelin taleplerinin değerlendirildiği ve değerlendirme sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte bu personellere ilişkin değerlendirmeler:

  • Bulunduğu yerde en az bir yıl çalışma şartını taşımayan: 48
  • Eşinin son iki yıl içinde 360 gün prim ödeme şartını taşımayan:19
  • Geçerli hiçbir mazereti bulunmayan:80
  • Aynı il içerisinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü talep eden: 35
  • Görevde yükselme sınavı ile atanıp da iki yıl çalışma şartını taşımayan: 35
  • İnfaz ve Koruma Başmemuru olup (nüfusu bir milyonun altında bulunan şehirlere atanma talebinde bulunanlardan) nüfusa kayıtlı olduğu veya 15 yıldan fazla çalıştığı yeri talep eden: 9
  • Hizmet gereği atanıp da 3 ve 8 yıllık zorunlu çalışma süre şartını taşımayan:17
  • Sözleşmeli personel olup atanmak istediği yerde boş pozisyon bulunmayan: 429
  • Bulunduğu kurum ile talep ettiği kurum arasında mesafe yakın olan: 40

Olmak üzere toplam 712 kişinin talebi değerlendirilmeye alınmamıştır.

Ayrıca komisyon atamalı personellerden bulunduğu unvanda tek olarak çalışan 16 kişinin talebi uygun olmasına rağmen kurumsal ihtiyaç nedeniyle karşılanamamıştır.

Bu kapsamda atanma talep eden bakanlık ve komisyon atamalı toplam 1225 personelden 402 personelin ataması yapılmıştır.

Naklen atanma talebi uygun görülen personele dair liste ektedir. Listede ismi bulunmayanların talebi uygun görülmemiştir.

Ataması yapılan tüm personele yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

EK-1 Bakanlık Atamalı Personelin (Ceza İnfaz Kurumu Müdür ve 2.Müdürleri ile Denetimli Serbestlik Müdür ve Müdür Yardımcıları Hariç ) Mazeret Atama Sonuçları

EK-2 Taşra Atamalı Personelin Mazeret Atama Sonuçları

Kamubulteni.com | Ankara