CTE İsteğe Bağlı Atama Sonuçları Erken Açıklanacak

CTE 'den son dakika atama duyurusu geldi. Yapılan açıklamada isteğe bağlı atma sonuçlarının erken açıklanacağı bildirildi.

CTE İsteğe Bağlı Atama Sonuçları Erken Açıklanacak

CTE 'den isteğe bağlı atama duyurusu.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında , 2019 yılı Yaz Dönemi İsteğe Bağlı atama duyurusuna yer verildi. 

10 bin talebin titizlikle incelendiğini belirtyen CTE, incelemenin sona ermesi sonrası bu isimlerin UYAP-NAS uygulamasına aktarılacdağına yer verildi. Açıklamada sonuçların 21 Haziran 2019 günü açıklanacağı, ancak Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, 2.müdürü ile Denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcısı dışında kalan unvanlar için atamaların bayramdan önce açıklanacağını bildirildi.

İşte açıklama:

"Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Yaz Dönemi İsteğe Bağlı Atamasına İlişkin Açıklama

Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında görev yapan personelimizin yaz dönemi isteğe bağlı atama çalışmaları devam etmekte olup, yaklaşık 10 bini aşkın talep titizlikle incelenerek UYAP-NAS sistemine aktarılmaktadır.

Kararnamenin muhtemel ilan tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlenmişse de Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, 2.müdürü ile Denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcısı dışında kalan unvanlar için Ramazan Bayramından önce sonuçlandırılarak ilan edilmesi planlanmaktadır.

Kararname hakkındaki soru, görüş ve taleplerinizi buradan bize iletebilirsiniz. Gelişmeler internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA