Adalet Bakanlığı Sınavları Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın 29 Aralık'ta uygulayacağı 2019- Adalet Bakanlığı Sınavlarına ait sınav giriş belgelerinin yayımlandığı bildirildi.

Adalet Bakanlığı Sınavları Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

Adalet Bakanlığı Sınavları Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM'nin resmi sayfasından bugün yapılan duyuruda 1300 Adli ve İdari Hakim-Savcı alımı sınavına dair sınav giriş belgelerinin hazır olduğu bildirildi. Duyuruda adayların sınav giriş belgelerine ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik ve aday şifreleriyle erişebileceği bildirildi. 29 Aralık'taki Adalet Bakanlığı sınavına ait duyuruda saat uyarısına da yer aldı. Resmi bilgilendirmede, "29 Aralık 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-Adalet Bakanlığı Sınavlarında; Sabah oturumu için; Adli Yargı testini alacak olan adaylar saat 10:00'dan diğer tüm adaylar ise saat 11:00'den sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Öğleden sonra oturumu için ise Adli Yargı-Avukat testi alacak adaylar 15:30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildiği görüldü.

YENİ MEMUR ALIMI VE İŞÇİ ALIMI DUYURULARI GELDİ. TIKLA VE DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUN, SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ET.

ÖSYM Duyurusunda ayrıca şu ifadelerin yer aldığı gözlemlendi: 

29 Aralık 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2019-Adli Yargı), 2019- Adalet Bakanlığı Avukatlar için Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2019-Adli Yargı-Avukat), 2019-İdari Yargı Hakim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2019-İdari Yargı) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 19 Aralık 2019 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA