Abdulhamit Gül Açıkladı: İKM, Katip ve Mübaşir Alımı Yapılacak (2020 Gardiyan, Zabıt-İcra Katibi)

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Gül yaptığı açıklamada 2020 yılı infaz koruma memuru, zabıt-icra katibi, mübaşir ve adli personel alımına değindi.

Abdulhamit Gül Açıkladı: İKM, Katip ve Mübaşir Alımı Yapılacak (2020 Gardiyan, Zabıt-İcra Katibi)

Adalet Bakanı 'ndan İKM, Katip ve Mübaşir alımı açıklaması.

Youtube üzerinde Cüneyt Özdemir 'in  canlı yayınına konuk olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül , 2020 yılı sözleşmeli kamu personeli alımına değindi. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İKM ŞARTLARI DÜZELTİLECEK Mİ?

İnfaz koruma memurlarının haklarının iyileştirilmesi konusuna değinen Bakan Gül, "İKM'lerimize selam ediyorum. Yıllardır bekledikleri yıprtanma payı ile ilgili adım atıldı. O konuda 2 yıl önce adım atıldı. Özlük hakları ile ilgili kadroya geçiş ve diğer haklar gündemimizde. Onlar bunu hak ediyorlar. Çalışmalar devam ediyoruz." dedi. 

DİĞER KONULAR DA ÇÖZÜLECEK

"Tüm personellerle ilgili düzenlemeler ve takipler yapılıyor. İlgili birimlerle görüşmeler yapılıyor."

MÜBAŞİR, KATİP VE İKM ALACAĞIZ

Adalet Bakanlığı ve CTE 'nin personel alımı yapıp yapmayacağı konusuna değinen Bakan Gül, "Maliyeden onay çıkınca infaz koruma memuru, katip ve adli personel alımı alımı yapacağız" dedi.

LİYAKAT

"Sözlü mülakatlarda AK Partililer ya da AK Parti 'li yakını olanlara kadro veriliyor mu?" sorusuna Bakan Gül, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Hakimlerimiz savcılarımız liyakate dayalı olarak personel alımlarını gerçekleştiriyor" dedi.

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

İKM , katip, mübaşir ve adli personel  alımı için kadro talebinin Maliye 'de olduğunu ve talebin geçmesi sonrası kısa sürede ilana çıkılacağı bildirildi. 

 İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN