Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılacak

Üniversite rektörlüğünce yayımlanan ilanda kuruma hemşire, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni, diğer sağlık personeli gibi unvanlarda alım yapılacağı belirtildi.

Başvuru yapmak isteyen adayların KPSS’ye girmiş olması gerekiyor.

İlanda ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunları için kontenjan ayrıldı.

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder.

Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Başvuru yapacak adayların unvanlara göre belirlenen şartların yanı sıra uyması gereken genel şartlar şu şekilde:

1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak. 

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2020 KPSSP94, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 ve lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puan türü esas alınacaktır. 

4- Tecrübe istenen pozisyonlar için adaydan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin ( Kaşe ve ıslak imzalı onaylanmış veya barkotlu hizmet belgesi) taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir. 

5-Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin kontrolü amacıyla htps://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet- dokumu adresinden alınan barkotlu belgenin indirilerek sisteme yüklenmesi gerekecektir. 

6-Yetki belgesi/sertifika istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyon için istenen belgelerin taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir. 

7- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. 

Başvurular bugünden itibaren üniversiteye 15 gün boyunca talep edilen belgelerle birlikte şahsen yapılabilecek. Ayrıntılı bilgilendirmeye üniversitenin resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.