Karadeniz Teknik Üniversitesi En Az Ortaöğretim Mezunu Mülakatsız Personel Alımı Yapacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Mülakatsız KPSS puan sınırı olmadan yapılan personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Karadeniz Teknik Üniversitesi En Az Ortaöğretim Mezunu Mülakatsız Personel Alımı Yapacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı yapacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete ve AÇSHB Kamu İlan sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda en az ortaöğretim mezunları arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan sınırı olmadan yapılacak personel alımında adaylar, Farabi Hastanesi Başhekimliği 'nde , 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilecek. 

'Ortaöğretim”2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94); Önlisans 2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSS93); "Lisans" 2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) puan türü esas alınarak yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru genel şartları şu şekilde:

  • Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak. (Yapmış, henüz yapmamış, tecilli, muaf)
  • Adaylar mezuniyetine göre; 2018 KPSS Lisans (B) grubu 2018 KPSS Önlisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

BAŞVURU

İlana başvurular 31 Ağustos 2020 günü başlayacak ve15 gün boyunca devam edecek. Başvurular , KTÜ 'nün personelilan.ktu.edu.tr/ adresi üzerinden alıncak ve 14 Eylül tarihinde sona erecek.

Başvuru sırasında adaylar , aşağıdaki belgeleri sisteme yükleyecek:

Mezuniyet belgesinin e-devletten alınmış barkodlu bir nüshası

2018 KPSS Sonuç Belgesinin barkodlu bir nüshası

Nüfus cüzdanı örneği

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf (Başvuru işlemleri sırasında bilgisayar ortamında başvuru dilekçesine eklenecektir).

Deneyim belgesi istenilen unvanlarda; söz konusu belgeler ilgililerin görev yapmış olduğu kurumdan alınacak olup belge başvuru iĢlemleri sırasında modüle yüklenecek ve ilgilinin yerleĢmesi halinde belgenin aslı kurumumuza ibraz edilmek zorundadır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA