Balıkesir Üniversitesi KPSS'siz ve 55 KPSS ile Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Balıkesir Üniversitesi bünyesine en az lise mezunları arasından sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Balıkesir Üniversitesi KPSS'siz ve 55 KPSS ile Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak.

Balıkesir Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı ve sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştlrma Merkezinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvurular başladı.

657 sayıll DeVlet Memurlarl Kanununun 4. maddesinin (B) flkrasl ile 05.06.1978 tarihli ve 7lI5754 sayfi Bakanlar Kurulu Karar| ile yürürlüğe konulan sözleşmeli Per5onel Çallşt|.1lmasına ilişkin Esaslarda yer alan Ek 2. maddenin (b) flkrasına göre yapılan sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru bilgileri şu şekilde:

KİMLER BAŞVURABİLİR?

- 2020 KPss (B) grubu sınavlna giİmiş olmak. Eczac| pozisyonu için KPSS şartl aranmamakla birlikte başvuruda bulunan aday sayısı i|anda belirtilen pozisyon sayısından fazla olması durumunda 5özlü slnav yapllacak olup kazanan adaylar sözlü slnav başarl puan s|rasına göre belirlenecektir.

- Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Nöbet usu|ü çaIışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esasIarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarlnca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararl ile belirlenen i5tisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflI feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yll geçmedikçe kurumlarln sözleşmeli personel pozisyonlarlnda istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartlarl yerine getirmeyen adaylarln sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAŞVURU

İlana başvurular , aşağıdaki evraklarla birlikte Ballkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanllğı Çağış Yerleşkesi BALlKEsiR adresine adresine posta yolu ile yapılacak.

- FotoğraflI başVuru formu.

- Nüfus cüzdanl fotokopisi.

- Diploma fotokopisi {e-devlet çıktısı kabul edalecektir.)

- 2020 yılı KPSS sonuç belgesi.

- Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onayll belge/ katllım belgesi/ sertifika. & sGK prim günlerini gösterir belge.

İlan metni için TIKLAYIN