ÖSYM YKS (TYT-AYT-YDT) Soru ve Cevap Kitapçıkları Ne Zaman Yayımlanacak? İşte Tarih ve Saat

2019 yılı YKS heyecanı başlıyor. Peki ÖSYM , TYT, AYT ve YDT sınav soru ve cevaplarını ne zaman yayımlayacak? İşte beklenen tarih ve saat.

ÖSYM YKS (TYT-AYT-YDT) Soru ve Cevap Kitapçıkları Ne Zaman Yayımlanacak? İşte Tarih ve Saat

2019 TYT soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 81 il genelinde 15 ve 16 Haziran 2019 tarihlerinde Üniversitelere giriş sınavı yapılacak. 3 oturum şeklinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ederken adaylar , sınav soru ve cevaplarının ne zaman eriime açılacağını araştırmaya başladı.

TEMEL SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI ÖSYM TARAFINDAN YAYIMLANACAK

2019 Yükseköğreitm Kurumları Sınavı bu yıl da 3 oturum şeklinde yapılacak. 15 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 10,15 'te yapılacak TYT , 16 Haziran günü yapılacak AYT ve YDT sonrası YKS tamamlanacak. 

YKS 'nin tamamlanmasının ardından soru ve cevaplar ÖSYM Başkanlığı tarafından erişime açılacak.

SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN ERİŞİME AÇILACAK?

2018 yılında 30 Haziran ve 1 Temmuz günlerinde YKS yapılmıştı. Sınavların yapılmasının ardından 1 Temmuz günü YDT oturumu tamamlanınca akşama doğru sınav soru ve cevapları erişime açıldı.

Yine bu yıl da YDT 'nin sona ermesinin ardından 16 Haziran 2019 Pazar günü saatler 18,00 veya sonrasını gösterdiğinde ÖSYM 'nin YKS sınav soru ve cevaplarını yayımlaması bekleniyor.

SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANINCA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN