ÖSYM Başkanı Açıkladı: 2019 YKS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Son dakika haberi.. Yks tercih sonuçları tarihi hakkında açıklama geldi. ÖSYM Başkanı açıklamasında tercih sonuçlarının bayramdan önce açıklanacağını yer verildi. İşte açıklama.

ÖSYM Başkanı Açıkladı: 2019 YKS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercih sonuçları açıklama tatihi hakkında son dakika açıklaması geldi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün bir son dakika açıklaması yaptı. Aygün, YKS tercih sonuçları ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Aygün, yaptığı son dakika açıklamasında, YKS tercih sonuçlarının bayramdan önce açıklanacağını belirterek şunları söyledi:

"YKS tercih sonuçlarının açıklanması için attığınız tweetleri okuyorum. Bazı tweetler gerçekten yaratıcı. Ülkemizin geleceği siz gençlerimiz için hiç durmadan çalışıyoruz. Sonuçları da bayramdan önce açıklayacağız. Biraz daha sabır."

TERCİHLER 29 TEMMUZ 'DA BİTTİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavının sonucuna göre yapılan tercihlerde adaylar, 2 ve bedava bonus veren bahis siteleri 4 yıllık üniversitelere tercih yaptı. Tercihler 29 Temmuz günü sona erdi. 

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada , YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıtlarının 19-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. 

YKS sonuçlarının ardından üniversite tercihleri internet üzerinden ise 19-21 Ağustos tarihlerinde e Devlet üzerinden alınacak. İşte ÖSYM 'nin açıklaması:

YKS TERCİHİ YAPAN DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN

TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> 

İOS için >>>>