Zonguldak'ta Yürek Yakan Olay! 15 Yaşındaki Lise Öğrencisi Kız İntihar Etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 yaşında olduğu öğrenilen lise öğrencisi 7. kattan atlayarak intihar etti.

Zonguldak'ta Yürek Yakan Olay! 15 Yaşındaki Lise Öğrencisi Kız İntihar Etti

Genç kız feci şekilde can verirken, yüzlerce kişinin etrafa toplanarak olayı film izler gibi izlemesi gözlerden kaçmadı. Olay, Ereğli ilçesine bağlı Süheyla Erel sokak üzerindeki bir iş merkezinde yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Lise 2. sınıfa giden M.K. öğle tatilinde arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra iş merkezine gitti.

Genç kız bir süre sonra iş merkezinin 7. katına çıkarak burada kendini boşluğa bıraktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede talihsiz kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden genç kızın arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, olay yerine gelen babası kızına sarılarak 'Kızım sen neden bunu yaptın? , sensiz ben ne yapacağım?' diyerek ağladı. Olay yerine gelen anne ise sinir krizleri geçirdi.

Genç kızın intiharı sonrası olay yerine toplanan yüzlerce kişi cep telefonu kameralarıyla intihar eden genç kızı çekmeye çalışırken, polis meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için büyük çaba gösterdi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.