Yozgat'ta Kahreden Ölüm, 4 Yaşındaki Çocuk Yangında Hayatını Kaybetti

Yozgat'ta annesinin evde yalnız bıraktığı iddia edilen 4 yaşındaki çocuk , evde çıkan yangında dumandan etkilenerek can verdi.

Yozgat'ta Kahreden Ölüm, 4 Yaşındaki Çocuk Yangında Hayatını Kaybetti

Yukarı Nohutlu Mahallesi Kısakürek Caddesi'ndeki bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, evde baygın vaziyette buldukları 4 yaşındaki çocuğu dışarı çıkardı.

İtfaiye ekipleri tarafından Yozgat Şehir Hastanesi'ne götürülen talihsiz çocuk, buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. İtfaiye görevlilerinden Bayrm Etik, olay yerine geldiğinde hortumu serip içeriye girdiğini, çocuğun beşiğinde yattığını gördüğünü, kucaklayarak dışarı çıkardığını bir vatandaşla hastaneye götürdüğünü söyledi. Çocuğun baygın halde teslim edildiğini söyleyen Atik, hastaneye gidinceye kadar kalp masajı da yaptığını, biraz kendine gelmiş olduğunu söyledi.

Bu arada anne B.U.'nun A.U'nun beşiğinde yatarken diğer çocuğunu almak için okula gittiği, bu esnada yangının çıktığı öne sürüldü.