TUYAP Kitap Fuarı Saatleri, Adresi, Haritadaki Yeri ve Giriş Ücreti

TUYAP Kitap Fuarı için vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki TUYAP kitap fuar alanına nasıl giderim? Kitap fuarı saat kaçta hizmet vermektedir? Giriş ücreti ne kadar? Fuar Alanı nerede? Haritadaki yeri nerede?

TUYAP Kitap Fuarı Saatleri, Adresi, Haritadaki Yeri ve Giriş Ücreti

TUYAP kitap fuarı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başlıyor. Önümüzdeki günlerde kültürel bir şeyler yapmak isteyen vatandaşlar , kitap fuarına nasıl gideceklerini , kitap fuarının nerede düzenlediğini araştırmaya başladı. Yurt içi ve yurt dışından gelen toplamda 800 ’den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşu kitap fuarına katılacak.  Fuarda çok sayıda  yazar imza günü düzenleyecek.

ADRESİ

Kitap fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ’nin Büyükçekmece ’de bulunan alanında düzenlenecek.

En çok araştırılan bir diğer konu ise buraya nasıl gidileceği konusu oldu.  Kitap Fuarına gitmek isteyen vatandaşların Metrobüs ile gitmesi daha iyi olacaktır.  Söğütlüçeşme-Beylikdüzü hattından metrobüse binerek fuar alanına gidebilirsiniz.  Kitap fuarına gitmek için metrobüse binen kişiler Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta yer alıyor.

FUAR MERKEZİNE ARABASI İLE GİTMEK İSTEYENLER

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam edin ve Bahçelievler-Avcılar çıkışından ayrılıp, Avcılar istikametine doğru gidin ve 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayoluna ilerledikten 3 km sonra İstanbul TÜYAP Kitap Fuarına ulaşabilirsiniz.

Kitap fuarına otobüsle gitmek isteyenler 303, 304, 400, 401, 401T, 402, 403, 404, 448 No’lu İETT otobüslerini ile gidebilecek. 

GİRİŞ ÜCRETİ: 10 TL

KİTAP FUARINA GİRİŞ ÜCRETLİ VE 10 TL. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engelliler için ücret YOK.

Fuarı haftaiçi 10.00-19.00, hafta sonu 10-00-20-00 ; Sanat Fuarı, hafta içi 11-00-19.00, hafta sonları 11.00-20.00  arasında açık olacak.

İşte haritadaki yeri.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA