Tekirdağ Cezaevi'nden Acı Haber: Astsubay Kalp Krizi Geçirdi

Tekirdağ Cezaevi 'nden acı haber geldi. Lojmanda evinde oturmakta olan bir astsubay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ Cezaevi'nden Acı Haber:  Astsubay Kalp Krizi Geçirdi

Acı haber Tekirdağ 'dan geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Tekirdağ Jandarma Komutanlığı bünyesine görev yapmakta olan ve 47 yaşında olduğu öğrenilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Musa Özmen kalp krizi geçirdi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, Tekirdağ Ceza İnfaz kampüsünde görev yapmakta olan 47 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Musa Özmen, önceki gün gece  saatlerinde cezaevi lojmanlarında bulunan evinde bir anda rahatsızlandı.

Evde rahatsızlık geçirmesi sonucu ailesinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri , ilk müdahalesini burada yaptıkları astsubayı hemen Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırdı ve tedavisine burada devam edildi. Hastanede tedavi altına alınan  Özmen, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenin ardından Edirne 'nin Keşan ilçesine götürülen Musa Özmen' in naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA