Sünnet Düğünündeki Dansöz Hakkında Karar Verildi

İzmir 'de sünnet düğününde twerk dansı yapan dansöz hakkında son dakika açıklaması. Dansöz ve arkadaşları serbest kaldı.

Sünnet Düğünündeki Dansöz Hakkında Karar Verildi

Son dakika : Sünnet düğününde dans eden kadın hakında karar verildi.

Geçtiğimiz ay İzmir 'de bir sünnet düğününde yaşananlar telefona çekildi ve o anlar sosyal medya üzerinden  paylaşıldı. Kısa süre içinde binlerce kişinin tepkisine neden olan paylaşım sonrası Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruştırma kapsamında  yeni bir gelişme daha yaşandı.

Sosyal medya üzerinde görüntülerin kısa süre içinde yayılması ve çokça tepki alması sornası sünnet olan çocuğun annesi, babası ve amcası gözaltına alınmış, amcaıs emniyette verdiği ifadesinde "Herkesi ayrı ayrı diskoya mı götürseydik" şeklinde pişkin bir açıklama yapmıştı. 

DANSÖZ GÖZALTINA ALINDI

Düğünde yarı çıplak şekilde dans eden dansöz hakkında geçtiğimiz gün gözaltı kararı verilmişti. Gözaltı kararının ardından dansöz G.K ve ekibindeki diğer iki dansöz , polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen bu kişiler , adliyedeki ifadelerinin ardından adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

ADLİ KONTROL: İMZA ATACAKLAR..

G.K ve arkadaşları haftanın belli günlerinde karakola giderek imza vermek zorunda.

Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan tahkikat  devam ediyor. Sünnetteki çocuğun annesi, babası ve amcası da adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA