Son Dakika: Polis, Uzman Çavuş ve Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü

Son dakika.. Isparta 'da uzman çavuş ve eşine , iki çocuğunun gözleri önünde saldırı. Uzman Çavuşun kayınbiraderi tarafından düzenlenen saldırıda Öztürk çifti hayatını kaybetti.

Son Dakika: Polis, Uzman Çavuş ve Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü

Isparta 'dan feci haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Isparta 'da uzman çavuş ile eşi, polis olan kayın biraderinin saldırısına uğradı. 

Bugün  sabah saat 10.30 sularında meydana gelen feci olayda, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı bünyesinde görev yaptığı öğrenilen  Uzman Çavuş Erkan Öztürk, nöbetten çıktı ve  evine gitti.

HEMEN ARDINDNA GELDİ..

Uzman Çavuş Öztürk 'ün eve girmesinden hemen sonra eve, eşinin erkek kardeşi geldi ve dehşet, bundan sonra meydana geldi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE..

Eve gelen bu kişi, Uzman Çavuş Erkan Öztürk ile ablası Ebru Öztürk 'e saldırdı. Bu cani, Öztürk çiftini 22 ve 5 yaşındaki iki çocuğun gözleri önünde vurdu. Tabancayla onlara saldıran ve kursuş yağdıran bu kişi daha sonra olay yerinden kaçtı.

SAĞLIK EKİPLERİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Komşuları, silah sesini duyunca durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, evin içinde Erkan Öztürk ve Ebru Öztürk 'ü kanlar içinde çocuklarının yanında buldu. 

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Çevrede güvenlik önlemleri alındı ve çiftin cansız bedeni, savcının olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp 'a götürüldü.

Olayla  başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA