Sivas Şarkışla'dan Acı Haber: Feci Kazada 3'ü Çocuk 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Sivas Şarkışla 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 3'ünün 1, 7 ve 9 yaşında oldukları öğrenildi.

Sivas Şarkışla'dan Acı Haber: Feci Kazada 3'ü Çocuk 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika: Sivas 'taki kazada ölü sayısı 4 'e yükseldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Sivas 'ın Şarkışla İlçesi 'nde 23 yaşındaki Fatih Umuç (23) idaresinde olduğu öğrenilen 16 BLA 93 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve Pınarbaşı-Şarkışla kara yolu Şarkışla ilçesi yakınlarında dere yatağına devrildi.

Aracın dere yatağına devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada, araç içerisinde bulunanlardan  35 yaşındaki Hakan ve oğlu 1 yaşındaki Yunus Emre Umuç, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır halde yaralanan çocuklardan 7 yaşındaki Yusuf Kenan  ve 9 yaşındaki Yavuz Selim Umuç sevk edildikleri Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Ancak hastaneden son dakika haberi geldi ve çocukların da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi..

Yaralanan 33 yaşındaki Hicran ve 3 yaşındaki Sibel Erva Dalga ile 32 yaşındaki Aysun ve 23 yaşındaki Fatih Umuç , Şarkışla Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Sivas'taki hastanelere sevk edildi.

ANNENİN DE HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan, ölen çocukların annesi Aysun Umuç 'un da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA