Silahını Temizleyen Polis Kendini ve Bekçiyi Vurdu

Son dakika haberi Denizli 'den alınan son dakika bilgilerine göre bir polis memuru , silahını temizlediği sırada hem kendisini hem de bekçiyi yanlışlıkla vurdu.

Silahını Temizleyen Polis Kendini ve Bekçiyi Vurdu

Feci olay: Polis ve bekçi vuruldu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Denizli 'nin Honaz Kaymakamlığında görev yapmakta olan  polis memuru silah temizlemeye başladı. Beylik tabancasını temizlemeye başlayan polis memurunun silahının kazara ateş alması sonucu, kendisi ve odada bulunan bekçi vuruldu.

Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptığı öğrenilen polis memuru 44 yaşındaki  A.K , kaymakamlık binasında nöbet tuttuğu sırada eline silahını aldı ve temizlemeye başladı. 

Polis memurunun silahını temizlediği sırada silah , bir anda ateş aldı ve tabancadan çıkan mermi hemn kendisine , hem de yanında bulunan 27 yaşındaki bekçi Halil Erkan 'a isabet etti.

Arkadaşlarının durumu hemen bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesi sonrası yaralı polis memuru A.K Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne, bekçi Halil Erkan ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavilerine burada devam edildi.

Polis ekipleri, kaymakamlık binasında inceleme başlattı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA