Siirt'te Bölücü Teröristlere Şok Baskın! 5 PKK Şüphelisi Kıskıvrak Yakalandı

Bölücü terör örgütü PKK PYD'ye yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 5 şüpheli düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Siirt'te Bölücü Teröristlere Şok Baskın! 5 PKK Şüphelisi Kıskıvrak Yakalandı

Siirt merkez ve Şirvan ilçesinde, bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce, bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla merkez ve buraya bağlı köyler ile Şirvan İlçesi Kırsalında bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı belirtilen 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların, jandarma merkezindeki ifade işlemlerinin sürdüğü, ifade sürecinin ardından şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.