Şevket Çoruh'a Bıçaklı Saldırının Detayları ve Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh 'a bıçaklı saldırı düzenlenmişti. Önceki gün düzenlenen saldırının detayları ve görüntüleri bugün ortaya çıktı.

Şevket Çoruh'a Bıçaklı Saldırının Detayları ve Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh 'a saldırının görüntüleri.

Önceki gün ünlü dizi ve film oyuncusu Şevket Çoruh 'a bıçaklı saldırı düzenlenmişti. Düzenlenen saldırı sonrası ilk açıklamasını yapan Çoruh, "Kantar Polis Merkezindeyiz ..." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdeale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık."

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Murat Akkoyunlu ile birlikte “Bir Baba Hamlet” adlı oyunlarını sergilemek için İzmir 'e giden Çoruh,  Narlıdere ilçesinde sergiledikleri oyun sonrası otele geçmek için yola çıktı.

Pasaport semtinde bulunan bir restorana uğrayan Şevket Çoruh, bu sırada cadde üzerindeki sokak hayvanlarına çarpacak şekilde araç kullanan sürücüyü gördü ve ona sözlü müdahalede bulundu. Hayvanlara saldıran bu kişi, tepki gösterdi ve arkadaşları ile birlikte Şevket Çoruh ile  Murat Akkoyunlu’ya saldırdı.

BİR RESTORANA SIĞINDILAR

Tartışmanın büyümesi sonrası iki oyuncu, bir restoranta sığındı. Ancak olay iki ismin sığındığı restoran içinde de devam etti. Çevredekilerin müdahalesi ve polisin gelmesiyle, grup bölgeden ayrıldı.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi, Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu 'nun kendilerine saldırdığını söyledi ve onlardan şikayetçi oldu. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA