Sarayköy'deki Silahlı Saldırının Nedeni Belli Oldu

Denizli 'nin Sarayköy İlçesi 'nde sabah saatlerinde bir silahlı kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre bir kişi, aralarında husumet olan komşusunun evini bastı. 

Sarayköy'deki Silahlı Saldırının Nedeni Belli Oldu

Sarayköy 'de feci olay.

Aşağı Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2. katında bulunan dairede meydana gelen feci olayda, işe gitmek için sabah evden çıkan Mustafa Başkaya, kapıyı çatığında berberlik yapan N.D. ile karşılaştı. 

Kapının açılmasının ardındna N.D. yanındaki silahı Mustafa Başkaya 'ya doğrulttu ve ona ateş etti. Kurşunların hedefi olan Başkaya hemen N.D. 'nin üzerin e atladı ve ikili arasında boğuşma başladı. 

Daha sonra silah birkaç el daha ateş aldı ve Başkaya 'nın eşi ve kızı da kurşunların hedefi oldu. 

Başkaya ise N.D. isimli kişiyi yere yatırdı ve etkisiz hale getirip balkona çıkarak yardım istedi. Kanlar içinde yardım isteyen Başkaya 'ya esnaf yetişti. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, N.D’yi gözaltına alarak Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Kurşunların hedefi haline gelen anne ile kızı hastaneye kaldırıldı 

Daha önce bir arkadaşını 20 yerinden bıçaklayarak öldüren N.D. 'nin , boşanmasından Başkaya 'nın eşini sorumlu tuttuğunu ve “Beni eşimden sen ayırdın, senin yüzünden ayrıldık” diyerek saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA