Şanlıurfa'da Çatışma Çıktı: 3 Kardeş Öldürüldü

Son dakika haberi: Şanlıurfa 'da meydana gelen feci olayda iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma katliam ile sonuçlandı. 3 kardeş hayatını kaybetti , baba yaralandı.

Şanlıurfa'da Çatışma Çıktı: 3 Kardeş Öldürüldü

Son dakika: Şanlıurfa 'da çatışma çıktı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , bugün öğle saatlerinde, Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda, aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Kısa süre içinde büyüyen kavgada silahlar konuştı. Kim tarafından , ateşlendiği henüz tespit edilemeyen tüfekten rastgele ateş açıldı ve tüfekten çıkan saçmalar ve tabancadan çıkan mermiler, Mehmet Güven ile oğullları İbrahim Halil, Murat, Ramazan'a isabet etti.

KANLAR İÇİNDE YERDE YATARKEN ..

Silahlı çatışma sonucunda vurulan ve yaralanan 4 kişi, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olayı görenler vatandaşların durumu bildirmesi üzerine  olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen polis ekipleri hemen çevrede güvenlik önlemlerini aldı. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi bölgede yaptı ve hemen ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 KARDEŞ KURTARILAMADI

Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardındna ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi 'ne kaldırılan ve hemen tedavi altına alınan İbrahim Halil, Murat ve Ramazan Güven kardeşler doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yaralı baba Mehmet Güven ’in hastanede  tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Ölümü ile yakınlarını büyük yasa boğan 3 kardeşin cenazeleri otopsi işlemleri yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmasını devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA