Samsun'da Korkunç Olay: 3 Haftalık Öz Evladını Boğdu Sonra..

Samsun 'dan feci haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bunalım geçiren 27 yaşındaki kadın 3 haftalık bebeğini yastıkla boğdu.

Samsun'da Korkunç Olay: 3 Haftalık Öz Evladını Boğdu Sonra..

Samsun 'da korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre ,  Samsun 'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Bölgeden gelen bilgilere göre, 27 yaşında olan Fatma Bayrak Berlik, girdiği bunalım sonucu evlerinde 3 haftalık olan kızını yastıkla boğarak öldürdü. 3 haftalık kızı Aybüke Berlik 'i bebek yastığı ile boğarak öldüen Fatma Bayrak Berlik,  daha sonra kendini iple kalorifer borusuna astı ve intihar etti.

Eşinin onu telefonla arayıp ulaşamaması üzerine merak edip eve gönderdiği anne ve babası yedek anahtar ile kapıyı açtıklarında korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı.

Berlik' in ailesi olayı hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde ve gelen sağlık ekipleri anne ve bebeğinin ölmüş olduğunu tespit etti. Fatma Bayrak Berlik'in yaklaşık bir yıllık evli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA