Polis Memurunun Kahreden İntiharı: 'Oğluma İyi Bakın'

Son dakika haberi: Kütahya 'da eşi ve kayınvalidesi ile tartışan 10 yıllık polis memuru Oğluma İyi Bakın diyerek intihar etti.

Polis Memurunun Kahreden İntiharı: 'Oğluma İyi Bakın'

Son dakika haberi: 10 yıllık polis memuru intihar etti.

Kütahya 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre  10 yıllık polis memuru olan evli, 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan Ç. isimli polis memuru, Bahçelievler Mahallesi'de oturan kayınvalidesinin evine eşini ve çocuğunu almak için geldi..

GÜVENLİK ŞUBE 'DE ÇALIŞIYORDU

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi bünyesinde görev yaptığı öğrenilen Hasan Ç., evde çıkan tartışmanın ardından evin girişinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

"OĞLUMA İYİ BAKIN" DEDİ

İntihar sonrası polis memurunun eşi ve kayınvalidesi hemen bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hasan Ç.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemede Hasan Ç. 'nin cebinden 'oğluma iyi bakın' yazılı bir not çıktığı bildirildi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Hasan Ç.'nin cesedi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA