Polis Ceza Yazdı: Sinir Krizi Geçiren Adanalı Eline Sopa Alıp..

Adana 'da meydana gelen olayda, bir kişi aracına kumandalı egzoz nedeniyle ceza yazıldığı gerekçesiyle sinir krizi geçirdi ve eline aldığı sopa ile aracını parçaladı.

Polis Ceza Yazdı: Sinir Krizi Geçiren Adanalı Eline Sopa Alıp..

İlginç olaylarla sürekli olarak gündeme gelen Adana 'da bir ilginç olay daha meydana geldi.

Adana' nın Çukurova İlçesi 'nde meydana gelen olayda trafik polisleri, kumandalı egzoz kullanan araç sürücüsüne ceza yazdı. Aracına egzozu nedeniyle ceza yazılan adam ise sinir krizi geçirdi ve eline aldığı sopa ile aracını parçalamaya başladı. 

Çukuova 'da bulunan turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, edinilen son dakika bilgilerine göre, plakası henüz bilinmeyen bir otomobil, polis ekipleri tarafından durduruldu.  Polis ekipleri tarafından kumandalı egzoz olduğu gerekçesiyle durdurulan aracın sahibine, kumandalı egzoz kullanıldığı gerekçesiyle ceza yazıldı. Adının Emre olduğu öğrenilen araç sahibi ise polis ekipleri tarafından aracına ceza yazılması sonrası çılgına döndü.

Sinir krizi geçiren ve Supertotobet eline sopa alan araç sahibi arabasına yöneldi.

CEZADAN SONRA ELİNE SOPA ALDI VE PARÇALAMAYA BAŞLADI

Kumandalı egzoz kullandığı gerekçesiyle hakkında cezai işlem uygulanan araç sürücüsü eline sopa aldı ve aracına saldırdı. Aracına sopa ile vurmaya başlayan sürücü, arabasının camlarını kırdı. Aracın camlarını kırdıktan sonra hırsını alamayan ve siniri geçmeyen Emre isimi sürücü, daha sonra kaportayı hedef aldı. Kaportaya da defalarca vurmaya başlayan Emre isimli sürücünün bir süre sonra siniri geçti ve aracını olay yerinde bırakıp buradan ayrıldı.

Aracına ceza yazıldığı için böyle bir şeyi yapan kişi sosyal medyada büyük tepki aldı.

Kamubulteni.com  | Ankara