Palu Ailesi Kan Dondurdu: 2 Cinayet, 1 Azmettirme, 4 Baldız ve Çocuğa..

Son dakika haberi: Tüm Türkiye Palu ailesini konuşuyor. 2 cinayet, 1 cinayete azmettirme, 4 çocuk ve baldıza cinsel istismar olayı. İşte Türkiye'de kan donduran o Palu ailesi.

Palu Ailesi Kan Dondurdu: 2 Cinayet, 1 Azmettirme, 4 Baldız ve Çocuğa..

Türkiye Palu ailesini konuşuyor.

21 Aralık günü Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa başvurulması sonrası olayın detayları ortaya çıktı ve dehşetler bir bir ortaya çıktı. Cinci Hoca olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan dondururken, 11 yıl önce kaybolan anne Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal'ın cesedini bulmak için başlatılan kazı çalışmaları sırasında kemik parçalarına rastlanıldı.

2008 senesinde Kocaeli 'de bir anda ortadankaybolan  Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal olayı yeniden açıldı. ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına konuk olan Meryem Tahnal'ın eniştesi canlı yayında yaptığı açıklamada, "Meryem'i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler" dedi. Bu sözler sonrası Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde iddia edilen alanda iş makineleri yardımıyla kazı çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli 'ye bağlı Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilindeki alanda kadavra köpekleriyle devam eden incelemelerde bugün sabah saatlerinde kemik parçası bulundu.

Aslen Ordulu olan ve Kocaeli’ de yaşamakta olan Harun-Havva Palu çiftinin 5 çocuğu var. Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Meryem, Ahmet Tahnal ile evlenip İstanbul’a taşınmış ve  2 çocukları olmuş: Melike ve Recep. Diğer kızları Emine ise Tuncer Ustael ile evlendi. 1 kızı ve oğlu Enes doğdu.

KABUS ONUNLA BAŞLADI

Kan donduran haberde iddiaya göre; damat Tuncer’in katılması ile aile kendisini kabusun içine sürüklenirken buldu. Baba Harun’un 4, anne Havva’nın 1 evi vardı. Kendini ‘Cinci Hoca’ diye tanıtan Tuncer’in gözü evlerdeydi. Aile fertlerini müridi yapan Tuncer’e sadece Meryem’in kocası Ahmet ve baba Harun inanmıyordu.

ÖLDÜRTTÜ

Tuncer, kendisine karşı olan karısının kardeşi İsa ’yı bacanağı Ahmet ’i vurmaya ikna etti. İsa, “Kardeşimi satıyordu” diyerek Ahmet’i öldürdü. Aile, Meryem’i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. Baba Harun “Ben vurdum” diyerek suçu üstlendi ve hapse atıldı. Ahmet ölüp, baba hapse girince meydan Tuncer’e kaldı. Meryem ve çocukları Tuncer’in evinde kalmaya başladı. Tuncer, cin bahanesi ile çocuklara inanılmaz işkenceler uyguluyor, ailede istediği kişiyi istediği zaman ceza için aç bırakıyordu.
 

Kamubulteni.com  | Ankara