Özel Hastanede Skandal İddia: Hemşireyi Odasına Çağırdı..

Son dakika haberi: Özel hastanede skandal iddia ortaya atıldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre özel kalem müdürünün hemşireye tacizde bulunduğu iddia edildi.

Özel Hastanede Skandal İddia: Hemşireyi Odasına Çağırdı..

Özel hastanede hemşireye taciz iddiası.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Bursa 'nın merkez Osmangazi ilçesi Mudanya karayolu üzerinde bulunan bir özel hastanede skandal bir olay  meydana geldi.

Sabah saatlerinde özel kalem müdürü olduğu hastaneye gelen ve 53 yaşında olduğu öğrenilen F.Y. isimli kişi, aynı sağlık kuruluşunda hemşire olarak görev yapmakta olan 20 yaşındaki N.A. isimli kişiyi odasına çağırdı. Özel Kalem Müdürü F.Y., iddiaya göre odasında  N.A. isimli hemşireyi boynundan öpmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., odadan çıkarak polisi aradı ve ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen polis ekipleri, 53 yaşındaki özel kalem müdürünü gözaltına aldı.

sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen ve ifadesi alınan 53 yaşındaki F.Y. hakkındaki suçlamayı reddetti.

EMNİYETTEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

F.Y. isimli kişi, emniyette verdiği ifadesinde ''Amacım sadece tokalaşıp selamlaşmaktı, beni yanlış anladı'' dedi. Şikayetçi olan hemşire N.A. ise, yaşanan olay ile ilgili açıklamasında ''Beni odasına çağırdı, elimden tuttu ve boynumdan öpmeye başladı. Ben de bu durum üzerine tepki göstererek odadan çıktım. Daha önce de beni taciz etmeye kalktı, ben de bu durumu hastane yönetimine bildirmiştim'' ifadelerini kullandı.

SERBEST BIRAKILDI

Özel Kalem Müdürü F.Y., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara