Öğretmene , Öğrencilerin Gözü Önünde Bıçaklı Saldırı

Son dakika haberi: Diyarbakır 'da feci bir olay meydana geldi. Bir öğretmen , öğrencilerin gözleri önünde bıçaklı saldırıya uğradı.

Öğretmene , Öğrencilerin Gözü Önünde Bıçaklı Saldırı

Diyarbakır 'da feci olay.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Çınar ilçesi 'nde bulunan Çınar Meslek Lisesi içerisinde korkunç bir olay meydana geldi. Okul kantininde meydana gelen olayda iddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen 2 'si 18 yaşından büyük toplamda 3 kişi, okula geldi ve  kantin kapısını sert bir şekilde kapattı. Bölgede bulunan öğretmen M.B. ise bu üç kişyi uyardı.

Öğretmenin uyarması üzerine bu 3 kişi , ona kim olduğunu sordu.  M.B. 3 kişiye "Ben burada görevli öğretmenim" dedi. Bu cevap sonrası öğretmenle tartışmaya başlayan şahıslar, sözlü olarak başlattıkları tartışmayı kavgaya dönüştürdü. 

3 kişi , ellerinde bulunan kesicisi aletlerle öğretmen M.B. 'ye saldırmaya başladı.

ÖĞRETMEN YARALANDI

Kantinde buluna öğrencilerin gözü önünde gerçekleşen kesici aletli saldırılar sonucu öğretmen M.B. sol kulağının arkasından ve boynundan darbeler aldı. Saldırı sonucu yaralanan öğretmen can havli ile dışarıya kaçtı. Olayı gören öğretmenler hemen arkadaşının yardımına koştu ve olaya müdahalede bulundu. 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye sğalık ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler , ilk müdahalesin i burada yaptığı öğretmeni ambulansla hastaneye kaldırdı ve tedavi altına alındı. 

Tedavi altına alınan öğretmen , saldırıyı gerçekleştiren 3 kişi hakkında şikayetçi oldu. 

Saldırı sonucu 2 gün iş göremez raporu alan öğretmen , yaşadıkları karşısında şok geçirdiğini ve psikolojik olarak çöktüğünü söyledi. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Öğretmenin şikayeti sonrası 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA