Oğluna Okul Kıyafeti Alamadığı İçin İntihar Etti

Kocaeli 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, oğluna okul kıyafeti alamadığı için bunalıma girdi ve evinin banyosunda intihar etti.

Oğluna Okul Kıyafeti Alamadığı İçin İntihar Etti

Kocaeli 'de feci bir olay meydana geldi. 

Kocaeli 'te bağlı Körfez İlçesi 'nde bulunan Hereke Mahallesi 'nde önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, banyoya giren İsmail D. isimli kişi, kendisini iple tavana asarak hayatına son verdi. 

İsmail D.'nin banyoya gitmesi ve ardından uzun süre dışarı çıkmaması endişelendirdi. Endişelenen İsmail D. 'nin ailesi ona seslendi. Ses alamayınca yakınlar eve çağrıldı ve kapı zrlanarak açıldı. Akrabalar içeri girdiklerinde İsmail D. 'nin cansız bedebini gördü ve büyük şok geçirdi. 

Bu durum üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, İsmail D'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemesinin ardından  İsmail D.'nin cenazesi, morga kaldırıldı. Bir süredir işsiz olduğu iddia edilen İsmail D.'nin cenazesi bugün Balıkesir'de toprağa verildi.

FLAŞ İDDİA: ÇOCUĞUNA OKUL KIYAFETİ ALAMADIĞI İÇİN İNTİHAR ETTİ

Kocaeli yerel basınında yer alan haberlerdeki iddialara göre, 45 bahisop yaşında olduğu öğrenilen İsmail D. adlı vatandaşın aşağı Hereke 'de bulunan bir liseye giden oğlunu, okul kıyafeti için okulda derse alınmak istenmediğini öğrendi. 

Oğlunun anlattıkları sonucunda akşam evde bunalıma giren iki çocuk babası İsmail Devrim sabaha karşı 06:00 sıralarında evinin banyosuna girdiği ve kendini iple astıpı belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara