Mezarlık Ziyaretine Gelen Gençlere 10 Bin TL

Antalya 'da bir iş insanı, mezarlık ziyaretine gelen gençlere 10 'ar TL verdi. Bir de çekiliş çeken iş insanı, 5 kişiye biner TL daha verdi.

Mezarlık Ziyaretine Gelen Gençlere 10 Bin TL

Antalya 'da bir işadamı, mesarlığa gelenlere para dağıttı.

18 yıl önce ,  2001 yılında Elmalı Güreş Ağası iş adamı Ömer Ulutaş, gençlerin mezarlık ziyaretlerini yapması, ziyaretler hakkında duyarlılık konusunda farkındalık yaratmak için, köy mezarlığını ziyaret eden tüm vatandaşlara  10 'ar TL verdi ve ayrıca çekilişle 1000 TL de verdi. . Amacının gençlere ölmüşlerini hatırlatmak ve mezarlıkları ziyaret etmek olduğunu belirten iş insanı Ömer Ulutaş, herkesi mezarlık ziyaretine davet etti.

Mezarlık ziyaretine gelen tüm vatandaşlara para vereceğini ifade eden iş insanının bu çağrısı sonrası binlerce  Kurban Bayramı  Arefe günü köy mezarlığı çocuk ve gençlerle doldu taştı. Ziyaretin ardından sıraya giren gençler, iş insanından 10 'ar TL alırken , mezarlık ziyaretine gelen köylüler de çocuklara bayram şekeri verdi.

500 KİŞİYE 10 'AR TL 'YE EK İKİNCİ BİR KAMPANYA

Ömer Ulutaş, yaklaşık 500 kişiye, mezarlık ziyaretine geldiği için 10' ar TL dağıttı. Ulutaş , bunun ardındna bir kampanya daha başlattı. Dağıtılan 10 TL 'lerin seri numaralarını bir torbaya koyan ve kura çeken Ulutaş, kurada adı çıkan gençlere 1000 TL para verdi.  Toplamda 5 kişiye 1000 TL veren Ulutaş, gençlere toplamda 10 bin TL para dağıttı. Şanslılar da hem şans getiren paralarını hem de biner liralık ödüllerini aldı ve Ömer Ulutaş'a teşekkür etti.

Ulutaş, köyde kaynaşma, yardımlaşma ve mezarlık ziyaretlerini arttırmayı hedeflediğini söyleyerek  "Bu bir ilk, gelecek yıl da bu etkinliğimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA