Korkunç Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var !

Son dakika haberi: Bingöl'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 5 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Korkunç Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var !

Feci haberin adresi Bingöl oldu. Alınan son dakika bilgilerine göre Bingöl 'de meydana gelen feci kazada 5 kişi hayatını kaybederken 10 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Bingöl 'ün Solhan İlçesi Şeref Yolu mevkisinde meydana gelen feci olayda, 23 K 2946 plakalı olduğu öğrenilen bir kamyonet ile 46 D 9898 plakalı olduğu öğrenilen otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2'si çocuk olmak üzere toplamda 5 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan feci kaza sonucu 10 kişi de yaralandı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana Betist gelen feci trafik kazası sonrası çevrede bulunan vatandaşlar, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar gelmesi üzerine kısa süre içinde olay yerine sağlık personelleri, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi hemen yaptı. İlk müdahalenin olay yerinde yapılmasının ardından yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı.

Hastaneye ambulanslarla getirilen ve tedavi altına alınan yaralılardan 4 'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kamyonette bulunan vatandaşların, Elazığ'a taziye ziyaretine gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Bölgeye gelen savcının incelemesinin ardından hayatını kaybedenlerin cesetleri morga kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, memur ve personel alımı haberlerinden haberdar olmak için sitemizin mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara