Korkunç Haber: Sokak Köpeğinin Ağzında Yeni Doğmuş Bebek Cesedi

Tüyler ürperten haber: Edinilen son dakika bilgilerine göre bir AVM önünde bebek cesedi görüldü. Kameralarda yapılan incelemelerde bebeğin bir sokak köpeğinin ağzında oraya getirildiği görüldü.

Korkunç Haber: Sokak Köpeğinin Ağzında Yeni Doğmuş Bebek Cesedi

Korkunç haber: Aydın 'da temizlik işçileri, bir kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, güvenlik kameralarında yaptıkları incelemelerde bebeğin bir sokak köpeğinin ağzında getirerek bölgeye bıraktığını gördü.

Bugün sabah saat 7.00 sıralarında, Atatürk Mahallesi ’nde bulunan bir alış veriş merkezinde meydana gelen olayda, Belediye temizlik işçileri AVM ’ye gelerek iş yerlerinin çöpünü temizledikleri esnada bir kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. Bebek cesedini bulan temizlik işçileri, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelediğinde bir sokak köpeğinin bebeğin cansız bedenini ağzıyla getirerek kafenin önüne bıraktığını gördü.

POLİS EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Acı gerçeğin güvenlik kameralarında ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemelerinin tamamlamasının ardından talihsiz bebeğin cansız beden, otopsi işlemleri yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu ’na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kamubulteni.com  |  Ankara