Komünist Başkan Makam Aracı Sözünü Tuttu

Komünist Başkan lakaplı Fatih Mehmet Maçoğlu, makam aracı ile ilgili verdiği sözü tuttu ve aracını halkın hizmetine sundu.

Komünist Başkan Makam Aracı Sözünü Tuttu

Fatih Mehmet Maçoğlu sözünü tuttu.

Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren , Tunceli 'de açık ara Belediye Başkanlığını kazanan Komünist Başkan lakaplı Fatih Mehmet Maçoğlu , söz verdiği gibi makam aracını halkın hizmetine sundu.

Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye başkanlığına ait makam aracını kullanmayacağını seçimlerden önce söylemişti. Maçoğlu, kentte yeni evlenen çiftin gelin arabası için makam aracını verdi.  Düğüne katılan ve genç çifti tebrik eden Başkan Maçaoğlu burada bir açıklama yaptı ve makam aracını kullanmayacaını , bu aracın halkın aracı olduğunu , halkın hizmetinde olacağını söyledi.

Seçim öncesi yaptığı açıklamalarda makam aracı kullanmayacağını belirten Komünist Başkan, belediye başkanlığına ait makam aracını düğün arabası yaptı. Dünya evine giren genç çift, gelin arabasına dönüştürülen makam aracıyla Tunceli caddelerinde tur attı.

HALKIN ARACIDIR

Düğüne katılarak genç çifti tebrik eden ve onlara mutluluklar dileyen Başkan Maçaoğlu yaptığı açıklamada "Seçim öncesi seçilirsem makam aracını ilk evlenen çiftlerimiz için gelin arabası yapacağımı söylemiştim. Bu arkadaşlarımız da ilk başvuran çiftimiz oldu. Bu araç halkın aracıdır, halkın hizmetindedir" ifadelerini kullandı.

Kamubulteni.com  | Ankara