Komşular Arasındaki 'Minibüse Çarpma' Tartışması Kanlı Bitti ! Ölü ve Yaralılar Var

Kütahya'da , komşular arasında çıkan 'minibüse çarpma' tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaşamını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Komşular Arasındaki 'Minibüse Çarpma' Tartışması Kanlı Bitti ! Ölü ve Yaralılar Var

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Lala Hüseyin Paşa Mahallesi'nde 62 yaşındaki Azmi Ö. , kamyonetiyle evinin bulunduğu sokağa girerken, aralarında daha önceden husumet bulunduğu belirtilen komşusu Hasan Çetin'in park halindeki minibüsüne çarptı. Taraflar arasında bu nedenle tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu esnada Azmi Ö, aracından aldığı av tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla 37 yaşındaki Hasan Gezgin, 41 yaşındaki Hatice Gezgin, 42 yaşındaki İsmail Gezgin ile 39 yaşındaki Hasret Gezgin yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan ve ablası Hatice Gezgin buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırgan Azmi Ö,  olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.