Kocaeli'de Feci Olay: Karısının Ailesini Katletti- 4 Ölü

Son dakika haberi Kocaeli 'den geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre karısı ile arası bozuk olan kişi, onun ailesini katletti.

Kocaeli'de Feci Olay: Karısının Ailesini Katletti- 4 Ölü

Kocaeli 'de feci olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, önceki gece saatlerinde Gaziler Mahallesi 'nde meydana gelen feci olayda, eşiyle aralarında sorunlar olduğu iddia edilen Ferhat Aslan isimli kişi, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu 'nun evine geldi. Aslan evde kayınvalidesi ve kayınbiraderleri ile tartışmaya başladı.

DHA 'nın son dakika olarak aktardığı haberine göre; sözlü olarak başlayan tartışma gittikçe arttı ve tartışma sırasında tabancasını ardı ardına ateşleyen Aslan kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu ile kayınbiraderleri Feridun ve Adem Dayıoğlu 'na kurşunlar yağdırdı. Ferhat Aslan daha sonra başına dayadığı tabancayla intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuları eve geldiklerinde yerde kanlar içerisindeki 4 kişiyi gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekiplerinin bölgede yaptığı incelemenin ardından otopsi için ölenlerin cezası otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Kamubulteni.com  | Ankara