Kocaeli'de 84 Yaşındaki Kadına Çirkin Saldırı

Kocaeli 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre 84 yaşındaki bir kadına çirkin saldırı düzenlendi.

Kocaeli'de 84 Yaşındaki Kadına Çirkin Saldırı

Kocaeli 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Gölcük 'te 84 yaşındaki kadına çirkin saldırı.

Önceki gün Kocaeli 'ye bağlı Bölcük İlçesi 'nde bulunan İhsaniye Mahallesi Barış Caddesi üzerinde bulunan 84 yaşındaki N.B. isimli kadına ait evde meydana gelen feci olayda, N.B. 'nin evde yalnız olduğu esnada kapıyı çalan bir kişi ondan su istedi. Yaşlı kadın su getimek için mutfağa doğru gitti ve bu sırada saldırgan içeriye girdi ve 84 yaşındaki N.B. isimli kişiye saldırdı ve onu döverek evde para ya da altın olup olmadığını sert şekilde sordu.

Olumsuz yanıt alan saldırgan da masanın üzerinde bulunan 76 TL 'yi aldı ve evden çıkarak kaçtı

Yaşanan olay sonrası Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için çevrede bulunan güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını inceleme altına aldı.

AYNI SALDIRILARI YAPMIŞ

Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin daha önce de benzer suçlardan sabıka kaydı bulunan Burhan Ö. olduğu belirlendi. Polis, Burhan Ö.'nün Eskişehir'deki evine operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Burhan Ö.'nün üzerinden  M.A. adlı bir kişiye ait pasaport çıktı.

2 Şubat günü Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Arslanbey Mahallesi'nde bulunan M.A.'nın evine girip, 5 altın yüzük ile pasaportu çaldığı tespit edilen Burhan Ö., Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA