Kayseri'den Acı Haber: Ağır Yaralı Polis Memuru Şehit Oldu

Kayseri 'den kahreden şehit haberi geldi. Edinilen son bilgilere göre 25 yıldır ağır yaralı şekilde tedavisine devam edilen polis memuru , tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kayseri'den Acı Haber: Ağır Yaralı Polis Memuru Şehit Oldu

Son dakika haberi: Kayseri'den şehit haberi.

Kayseri 'nin Kocasinan ilçesinde, bundan 25 gün önce devriye esnasında kimlik kontrolü yapan polis ekiplerine saldırı düzenlenmişti. Polis, şüphelendiği kişiyi durdurdu ve kimlik sorgulaması yapmak istedi. Bu kişi, kimlik kontrolünü reddetti ve polise saldırdı. Polis , silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

5 ŞUBAT 'TA MEYDANA GELDİ

Fevzi Çakmak Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde 5 Şubat 'ta meydana gelen feci olayda, Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme Büro Amirliğindegörev yapan polisler İlhan Odabaşı ve Şeref Kurt, devriye gezerken  durumundan şüphelendikleri Mustafa D. 'nin kimlik kontrolünü yapmak istedi. Kimlik kontrolü yapılacak şüpheli kaçmaya başladı.

Kaçan şüpheli ve polis memurları arasında kovalamaca yaşandı ve şüpheli Mustafa D., ekiplerden 20 metre kadar uzaklaştıktan sonra montunun altından dipçikli pompalı olan av tüfeği ile polis ekiplerine doğru ateş etti. Şüphelinin açtığı ateş sonrasında sivil polis İlhan Odabaşı ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis tedavi altına alınmıştı. Saldırgan ise bir kömürlükte tüfek ile yakalandı.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 25 gündür tedavi altında bulunan polis memuru İlhan Odabaşı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ÇOK SAYIDA SUÇTAN SABIKASI VAR

Şüpheli Mustafa D.'nin yapılan üst araması ve ev aramasında av tüfeği içinde 17'sis ses fişeği olmak üzere 43 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Şüpheli Mustafa D.'nin 8 adet tehdit, 3 adet 6284 SKM, 2 hakaret, 2 adet kasten yaralama, 1'er adet evden hırsızlık, cinsel saldırı, cinsel taciz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, görevi kötüye kullanma, mala zarar verme suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA