Karaman'da İğrenç Fuhuş Tuzağı: 2'si Kadın 3 Kişi, 18 Yaşından Küçük Kızı..

Karaman 'da iğrenç bir tuzak kurulduğu ortaya çıktı. 3 kişi, 18 yaşından küçük birini tehdit ve şantajla fuhşa zorladı.

Karaman'da İğrenç Fuhuş Tuzağı: 2'si Kadın 3 Kişi, 18 Yaşından Küçük Kızı..

Karaman 'da iğrenç tuzak.

Karaman 'dan iğrenç bir haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre , adı açıklanmayan bir kadın, emniyete gitti ve  27 yaşındaki Özlem T., 30 yaşındaki Sahire K. ve 32 yaşındaki Yunus Ö.'nün kendisini zorla fuhuşa sürüklediğini söyledi ve onlardan şikayetçi oldu.  İlişkiye girdiği kişilerin kendisine  şantaj yapmak maksadıyla görüntü alması istenen kadın, görüntü almayınca da dövüldüğünü söyledi.

Karaman Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri olay sonrası inceleme başlattı ve bir iş insanının, ilişki sırasında gizlice çekilen görüntüleriyle kendisine şantaj yapıldığı ihbarının gelmesi üzerine harekete geçti. Yapılan fiziki ve teknik çalışmanın ardından 27 yaşındaki Özlem T. , 30 yaşındaki Sahire K. ve 32 yaşındaki Yunus Ö.'nün , 18 yaşından küçük kızları zorla fuhuşa sürüklediğini ve müşterilerine de ilişki sırasında çekilen görüntülerle şantaj yaptığını tespit etti.

Bunların tespit edilmesi sonrası polis ekipleri harekete geçti ve  3 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramada dijital materyallere de el konuldu. Sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA