Kadın Öğretmeni Önce Dolandırdılar, Sonra..

İstanbul'da skandal bir olay meydana geldi. Telefon dolandırıcıları, bir kadın öğretmeni önce dolandırdı sonra da ona cinsel istismarda bulunmaya kalkıştı.

Kadın Öğretmeni Önce Dolandırdılar, Sonra..

Skandal haber: Kadın öğretmeni önce dolandırdılar sonra..

Edinilen son dakika bilgilerine göre , İstanbul'da telefon dolandırıcıları bir kadın öğretmenin binlerce lirasını dolandırdı. Dolandırıcılar, öğretmenin parasını aldıkları yetmiyormuş gibi  bir de cinsel istismara kalkıştı.

İstanbul 'da meydana gelen olayda , bir ilkokulda öğretmenlik yapmakta olan E.M. isimli öğretmeni, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında telefonla arayan kişi kendisini başkomiser Mehmet B. olarak tanıttı.

Telefonda kendini başkomiser olarak tanıtan Mehmet B. isimli kişi, E.M.' ye kimlik bilgilerinin çalındığını ve iki Suriyeli kadının bu kimlik bilgileriyle banka hesabı açıp 86 bin TL değerinde altın alımı yaptığını söyledi.

Bu iki kişinin şu an gözaltında olduğunu söyleyen Mehmet B. isimli dolandırıcı, "Dosya gizli. Kimseyle bir şey paylaşmayın. Eşinizle bile paylaşmayın. Evinize gidin ne kadar altınınız varsa hepsini paraya çevirin. Daha sonra da ... PTT bankamatikten ... numaralı hesaba parayı yatırın" dedi. Parayı hazırlayıp PTT ATM 'sinin önüne gelen E.M. isimli öğretmen, bir an tereddüt edip parayı yatırmak istemeyince telefondaki kişi, "Şu an sizi izliyorum. Eğer bize yardımcı olmazsanız ben sizin tutuklama kararınızı savcıdan çıkartacağım" şeklinde tehditler savurdu.

Tehditler sonrası korkan  E.M. öğretmen, toplamda 18 bin 750 TL 'sini, söz konusu banka hesabına yatırdı. E.M. öğretmenin bütün birikimini bir çırpıda elinden alan dolandırıcı, bu kez de "Eşinle cinsel içerikli fotoğraflarınız, görüntüleriniz elimizde var. Bize yardım etmezsen bunları internette yayımlarım. Yukarıdan göğüs kısmın görünecek şekilde fotoğraf at, çıplak görüntülerini yolla" deyince E.M. öğretmen, 155'i arayarak polise ihbarda bulundu.

Soruşturma üzerine Mehmet G.O., Asnaa N., Şadi K. ve Şefika H. isimlerine ulaşıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara