Kadın, Kavgaya Müdahale Eden Polisi 4 Yerinden Bıçakladı

Son dakika haberi: İzmir 'de yaşanan feci olayda, annesine ziyarete gittiği esnada, sokakta çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru bıçaklandı.

Kadın, Kavgaya Müdahale Eden Polisi 4 Yerinden Bıçakladı

İzmir 'de önceki gece feci anlar yaşandı. Annesine ev ziyaretine giden polis memuru Şenol Gültekin, sokaktan gelen kavga ve silah seslerine gitti. Kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru, bir kadın tarafından 4 yerinden bıçaklandı.

İzinli olduğu sırada, İzmir 'in Konak İlçesi 'nde Küçükada Mahallesinde bulunan annesine ziyarete giden polis memuru Şenol Gültekin, burada annesi ile sohbet ederken, yakında bulunan bir sokaktan kavga sesleri duydu.

Kavga, çığlık seslerinin yanı sıra silah sesleri de duyan polis memuru gültekin, hemen evden çıktı ve olaya müdahale etmek film izle üzere seslerin geldiği yere doğru gitti. Kavganın çıktığı sokağa gelen polis memuru, hemen olaya müdahale etti. Ancak bu sırada kavga içinde bulunan taraflardan 25 yaşındaki Ş.D. isimli kadın, polis memuruna saldırdı ve onu 4 yerinden bıçakladı. Ağır şekilde yaralanan ve yere yığılan polis memuru ise kendisini savunmak için silahını çekti ve S.D. 'ye doğru ateş etti.

Bölgedeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine hemen olay yerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, bıçak darbeleri ile yaralanan polis memuruna ilk müdahaleyi yaptı ve ağır şekilde yaralı olan polis memurunu  Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Polis memurunu 4 yerinden bıçaklayan ve karnından vurulan Ş.D. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre, polis memuru Gültekin 'in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin hala devam ettiği öğrenildi. Polis ekiplerinin ise olay yerinde başlayan incelemesi devam ediyor.

Öte yandan polisler, kavgada silah kullandığı iddia edilen A.M. isimli kişiyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Kamubulteni.com  | Ankara