Jandarma Personeli Okulu Boyadı

Muğla 'ya bağlı Menteşe İlçesi'nde jandarma personeller, boya ihtiyacı olan bir okulu boyadı.

Jandarma Personeli Okulu Boyadı

Askerlerimiz vatanı korumanın yanı sıra Türkiye 'nin dört bir yanında birçok görevi de yerine getiriyor.

Muğla 'nın Menteşe İlçesin 'nde bulunan Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu, bu yıl yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlanıyor. Boyaya ihtiyacı olan bina, okulların açılmasına kısa süre kala bölgede bulunan askerler tarafından boyandı.

BOYAYI BULDUK-JANDARMALAR DA OKULU BOYAYABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Yeni eğitim öğretim dönemine kısa süre kala okulda bakım ve onarım çalışmaları başladı. Okul temizlenmeye başladı ancak okulun boyaya ihtiyacı olduğu görüldü. Okul müdürü Nuri Can, boyaya ihtiyacı olan okulun boya ihtiyacını karşıladıklarını, askerlerin de yardım edeceklerini söylediğini aktardı. Okul Müdürü Nuri Can yaptığı açıklamada, "Bu kapsamda okulumuzun iç koridor ve sınıflarımızın boyanma ihtiyacı ortaya çıktı. Boyayı okul olarak ilk önce temin ettik. Ardından jandarmamız ile iletişime geçtik. Onlar da sınıflarımızı boyatabileceklerini söylediler." ifadelerini kullandı.

BU İLK HİZMETLERİ DEĞİL- DAHA ÖNCE DE ATATÜRK KOŞESİ 'Nİ YENİLEDİLER

Boyayı aldıktan sonra okulun boyanması için askerlere haber verildi. Okul müdürü yaptığı açıklamada sınıfların jandarma personelleri tarafından boyandığını söyledi. Okul Müdürü Nuri Can açıklamasında askerlere teşekkür ederek, "Daha önce de 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda jandarmamızla işbirliği halinde okulumuzun Atatürk Köşesi'ni yenilemiştik. Sağolsun jandarmamız okulumuza her türlü desteği veriyor. Bu konuda emeği geçen tüm komutanlarımıza ve Mehmetçiğimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA