İzmir Kiraz'dan Son Dakika Haberi: Aynı Aileden 4 Kişi Katledildi

Son dakika haberi: İzmir 'in Kiraz ilçesi' ne bağlı Çayağzı Mahallesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aynı aileden biri kadın 4 kişi, silahla vurulmuş halde bulundu.

İzmir Kiraz'dan Son Dakika Haberi: Aynı Aileden 4 Kişi Katledildi

Son dakika haberi: Aynı aileden 4 kişi ölü bulundu.

İzmir 'den gelen son dakika bilgilerine göre Kiraz İlçesi 'nde  40 yaşındaki İbrahim Akkeçe, eşi 38 yaşındaki Döndü Akkeçe , oğulları 17 yaşındaki Kemal Akkeçe ve akrabaları 35 yaşındaki Erol Akkeçe, Çayağazı Mahallesi Bağarası Sokak 'ta bulunan evlerinin önünde saldırıya uğradı. 

Çevredeki vatandaşlar 4 ismi yerde silahla vurulmuş ve hareketsiz şekilde bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Hemen bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede 4 ismin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında maktullerin akrabaları olduğu belirtilen 35 yaşındaki Murat Akkeçe jandarma  ekiplerinin düzenlediği operasyonla  gözaltına alındı.

EŞİNİ RAHATSIZ ETTİKLERİ İÇİN...

Jandarma 'ya götürülen şüphelinin ilk ifadesi de ortaya çıktı. Alınan son dakika bilgilerine göre bu kişinin cinayetleri kendisine ait tabanca ve tüfekle işlemiş. İfadesinde Akkeçe, bu kişilerin eşini rahatsız ettiğini söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA