İzmir'de Feci Olay: Kucağındaki Çocuğu Yere Bırakıp Tekmeledi

Feci bir olay yaşandı. İzmir 'in Balçova İlçesi 'nde yaşanan olayda, kucağındaki çocuğu yere bırakan kişinin onu tekmelediği görüldü.

İzmir'de Feci Olay: Kucağındaki Çocuğu Yere Bırakıp Tekmeledi

İzmir 'de dehşete düşüren görüntüler.

İzmir 'e bağlı Balçova ilçesinde bulunan alışveriş merkezine, geçtiğimiz gün feci bir olay meydana geldi. Bölgede bulunan bir ziyaretçi tarafından çekilen görüntüler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılmış ve  büyük tepkilere yol açmıştı.

Sosyal medya platformlarına yüklenen görüntüde, bir şahsın kucağına aldığı çocuğa bağırarak yürüdüğü, sonra yere bırakıp tekmelediği, bu olayı gören başka bir ziyaretçinin de şahsa tepki gösterdiği görülmüştü.

POLİS TARAFINDAN SORGULANACAK

Söz konusu feci olay sonrasında Balçova Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, bölgede bulunan tüm  kameraları inceleme altına aldı. Polis ekipleri, kısa sürede babası olduğu anlaşılan söz konusu kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltındaki kişi sorgu için emniyete götürüldü.

AİLE BAKANLIĞI , AİLE VE ÇOCUKLA GÖRÜŞÜLDÜ

Öte yandan, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, basında çıkan haberler üzerine ailenin evine gitti. Müdürlük yetkililerinin, aile ve çocukla bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.