İzmir'de Dehşet! 5 Yaşındaki Çocuğu Döve Döve Öldürdüler

İzmir'in buca ilçesinde, polis ekiplerinin , 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın annesi 25 yaşındaki M.D.'den şiddet gördüğü ihbarı üzerine başlattığı soruşturmada, talişhsiz yavrunun cinayete kurban gittiği öğrenildi.

İzmir'de Dehşet! 5 Yaşındaki Çocuğu Döve Döve Öldürdüler

İzmir'de Dehşet! 5 Yaşındaki Çocuğu Döve Döve Öldürdüler

İzmir'in buca ilçesinde, polis ekiplerinin , 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın annesi 25 yaşındaki M.D.'den şiddet gördüğü ihbarı üzerine başlattığı soruşturmada, talişhsiz yavrunun cinayete kurban gittiği öğrenildi. Polis tarafından yakalanan anne M.D.'nin verdiği ifadede de, Eymen'in erkek arkadaşı 37 yaşındaki S.E. tarafından dövülerek hayatını kaybettiğ, ölen talihsiz yavrunun elleri ve eyakları bağlanarak poşet içinde kullanılmayan bir tandır içine konulduğu öğrenildi. Korkunç olaya ilişkin anne ve sevgilisi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz hafta İzmir Polisi, eşinden ayrıldığı öğrenilen M.d'nin oğlu 5 yaşındaki eymen'e iyi bakmadığı ve aşırı şiddet uyguladığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti. Buca ilçesindeki even polis, kadının bir süredir eve gelmediği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekipleri de harekete geçti. Araştırmada M.D.'nin ilçedeki yakınlarının evinde olduğu öğrenildi. Kısa süre sonra ilgili eve giden ve kadını yakalayan ekipler, küçük çocuğun burada olmadığını gördü. Eymen'i soran polis ekiplerine, başka bir akrabasında olduğu yönünde ifade veren kadının şüpheli tutumları üzerine , cani evladını , erkek arkadaşının öldürdüğünü itiraf etti. Küçük yavrunun S.E. isimli şahıs tarafından defalarca dövüldüğü, bir dayak esnasında nefessiz kaldığı ve yaşamını kaybettiği öğrenilirken, M.D. , Eymen'in ölümünden sonra korktukları için cesedi Buca ilçesindeki kırsal bölgeye götürüp, orada kullanılmayan bir tandıra attıklarını söyledi. Polis M.D.'nin sevgilisi ve M.D.'yi sorgulamaya devam ediyor. Bu arada, S.E.'ye yardım ettiği belirtilen E.E. isimli bir şahıs da gözaltına alındı.